Detta är Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

Vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag AB är ett företag som är verksamt inom byggbranschen. Vi kan bland annat hjälpa dig med olika typer av renoveringar. Vi är baserade i Järfälla, och härifrån erbjuder vi våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Du är därför varmt välkommen att kontakta oss oavsett vilken del av Stockholm med omnejd som du bor i. Vi ser fram emot att kunna ge dig den hjälp som du behöver.

Vi är prisvänliga

Vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag AB är även ett mycket prisvänligt företag. Oss kan du därför få bästa möjliga hjälp av när det kommer till renoveringar och andra typer av byggprojekt, detta utan att behöva gräva alltför djupt i plånboken. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag om det är så att du behöver vår hjälp!

Vi bryr oss om miljön

Vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag AB är också ett företag som bryr oss om miljön och gör allt som står i vår makt för att kunna erbjuda en så miljövänlig service som möjligt. Det gör vi bland annat genom att bara använda oss av miljövänliga produkter.